speedywire huren

1 week 60,00
Incl. BTW
1 dag  20,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Productcode
17240

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

halve dag: € 15,-
dag: € 20,-
weekend: € 30,-
week: € 60,-
borg: € 100,-

Halve dag

Halve dag is voor maximaal 4 uur huren en ophalen is in de ochtend om 08:30 uur en terugbrengen voor 12.30 uur of in de middag ophalen om 13:00 uur en terugbrengen voor 17.00 uur.

Weekeinde

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Instructievideo

https://www.youtube.com/watch?v=yAEra8dOsew

Algemeen

De Speedywire is een hulpstuk dat door een accu schroef- boormachine aangedreven wordt en zorgt dat de trekveer in de installatiebuis geduwd wordt. De accu schroef- boormachine zit niet in het huurtarief, maar is er wel extra bij te huren.

Speedywire SPW100
In de installatiebranche in Nederland, maar ook daar buiten, wordt gebruik gemaakt van installatiebuis om bijvoorbeeld vanaf de meterkast naar de zolderverdieping een aansluiting te maken voor een wandcontactdoos of lichtpunt. In deze installatiebuis worden draden getrokken.
Echter om deze draden in de installatiebuis te krijgen, wordt eerst een trekveer ingevoerd. Dit wordt nu nog steeds handmatig gedaan.

De trekveer die ingevoerd wordt bouwt over de totale invoer weerstand op, want deze trekveer wrijft langs de buitenzijde van de installatiebuis.
Tel daarbij op het aantal bochten en sokjes in een gemiddeld traject en u kunt nagaan welke inspanning een monteur moet leveren om de trekveer in te voeren.
Ook de houding, waarin de monteur staat, is verre van comfortabel.
Kortom we kunnen concluderen dat het invoeren van de trekveer in de installatiebuis een vervelende, tijdrovende en lichamelijk zware klus is.
Met name de vingers en handen worden vaak kapot gestoten tegen de inbouwdoos of scherpe betonranden van de muren.
Maar ook de armen en rug hebben veel te verduren bij deze steeds terugkerende klus.
Vraag het aan de monteurs en u zult horen dat niemand het invoeren van de trekveer prettig vindt.
Welnu vanaf heden kunt u deze vervelende, tijdrovende en lichamelijk zware bezigheid overlaten aan de Speedywire.

De Speedywire is een hulpstuk dat door een accumachine aangedreven wordt en zorgt dat de trekveer in de installatiebuis geduwd wordt.

Extra Productopties

1 week 60,00

1 dag 20,00

Incl. BTW

Accu schroefmachine 18 Volt met 1 accu en lader, de beste combinatie van prestatie en gewicht.