professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Schuren

 • Bandschuurmachine (code 15300) Houtbewerking, Schuren
  Deze elektrische bandschuurmachine is geschikt voor het zwaardere schuurwerk aan onder andere deuren, planken en balken. Schuurbanden (40-80-120) zijn bij ons los verkrijgbaar.
  Vanaf € 13,00 per dag
  >> bekijk details
 • Deltaschuurder/driehoekschuurmachine (code 15320) Houtbewerking, Schuren
  Deltaschuurder is te gebruiken als driehoekschuurmachine maar ook eenvoudig om te bouwen als een multitool, waardoor deze voor diverse andere toepassingen geschikt is. De accessoires worden niet bijgeleverd maar zijn bij ons los verkrijgbaar.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Electrische vijl (code 15381) Houtbewerking, Schuren
  Electrische vijl te gebruiken voor vijl-, schuurkarweien op diverse soorten materialen zoals hout, metaal, kunststof en keramiek tegels. Deze machine wordt geleverd zonder banden, echter deze zijn bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Excentrische schuurmachine (code 15350) Houtbewerking, Schuren
  Excentrische schuurmachine te gebruiken op diverse diverse materialen waaronder hout, metaal en kunststof. Schuurpapier bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 16,00 per dag
  >> bekijk details
 • Kantenschuurmachine (code 5610) Beton-metaal-steen-vloer, Houtbewerking, Vloer, Schuren
  Kantenschuurmachine voor het schuren van kleinere ruimtes, in hoeken en onder een verwarming en wordt geleverd inclusief stofzak maar exclusief schuurschijfjes. Deze zijn wel los verkrijgbaar bij ons in korrel 40-80-120.
  Vanaf € 20,00 per dag
  >> bekijk details
 • Kozijn schuurmachine (code 15370) Houtbewerking, Schuren
  Schuurmachine die vooral gebruikt wordt voor het schuren van kozijnen. Schuurpapier los bij ons verkrijgbaar in korrel 80 en 120.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Lineaire schuurmachine (code 15361) Houtbewerking, Schuren
  Deze lineaire schuurmachine is te gebruiken voor het schuren van profielen, sponningen, leuningen, lamellen in vezelrichting, maar ook voor het na schuren van meubels want deze laat geen krassen na. Schuurpapier is bij ons verkrijgbaar in korrel 80 en 120.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Mouse handpalmschuurmachine (code 15385) Houtbewerking, Schuren
  Mouse handpalmschuurmachine 120 Watt met eigen stofafzuiging, bruikbaar voor diverse lichtere toepassingen. Schuurpapier in diverse korrels bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Multitool (code 15400) Houtbewerking, Schuren, Zagen
  Multitool is een multifunctioneel stuk gereedschap waar je mee kunt zagen, schuren, slijpen en snijden. Er zijn accessoires los bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Parketschuurmachine (code 5600) Beton-metaal-steen-vloer, Houtbewerking, Vloer, Schuren
  Parketschuurmachine voor het schuren van houten en eiken vloeren en wordt geleverd inclusief stofzak en extra dik verlengsnoer maar exclusief schuurbanden. Deze parketschuurmachine is niet geschikt voor het schuren van kleinere ruimtes onder de 15 m2. Schuurbanden zijn bij ons verkrijgbaar in korrel 40-80-120.
  Vanaf € 35,00 per dag
  >> bekijk details
 • Schrob-, boen- en parketschuurmachine/woodboy (code 23220) Beton-metaal-steen-vloer, Houtbewerking, Reinigen, Overige reinigingsmachines, Vloer, Schuren
  Schrob- en boenmachine die gemakkelijk om te bouwen is naar een parket schuurmachine. Pads en schuurpapier zijn bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details
 • Stofcontainer Festo (code 15390) Houtbewerking, Schuren
  Losse stofcontainer met een slang die alleen aan Festo machines geplaatst kan worden die zelf de stof naar buiten blaast zoals de vlakschuurmachine. Deze container kun je gewoon leeg gooien en je hebt dus geen losse stofzakken of stofzuiger nodig.
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details
 • Vlakschuurmachine (code 15340) Houtbewerking, Schuren
  Deze grote vlakschuurmachine is te gebruiken voor het schuren van grote oppervlaktes. Voor de stofopvang kan er gebruikt worden van een stofzak of een stofcontainer, echter deze zitten niet in het huurtarief. Verder zit er geen schuurpapier in het huurtarief, echter deze is wel bij ons verkrijgbaar in de korrel 40-80-120.
  Vanaf € 13,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu ook terecht voor het huren van doe-het-zelf pakketten. Op dit moment hebben wij een doe-het-zelf pakket ELEKTRO en een doe-het-zelf pakket SANITAIR. In deze pakketten treft u de belangrijkste gereedschappen aan voor het uitvoeren van een bepaalde klus in huis. Wilt u weten wat er in deze pakketten zit, kijk dan onder categorie Gereedschappen en dan onder subcategorie Gereedschap in sets of in het overzicht hieronder.

Lees meer...