Incl. BTW Excl. BTW

woongrind reiniger huren

1 week  108,00
Incl. BTW
1 dag  36,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Productcode
23250

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

halve dag: € 27,-
dag: € 36,-
weekend: € 54,-
week: € 108,-
borg: € 150,-

Halve dag

Halve dag is voor maximaal 4 uur huren en ophalen is in de ochtend om 08:30 uur en terugbrengen voor 12.30 uur of in de middag ophalen om 13:00 uur en terugbrengen voor 17.00 uur.

Weekend

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Algemeen

Woongrind reiniger/rotowash inclusief electrische vernevelaar voor het inspuiten van de vloer. De vloer inspuiten met de vernevelaar, de vloeistof (water met scheutje vloerreiniger) even in laten trekken en daarna de vloer met de woongrindreiniger/rotowash borstelen. De druk op de borstels of wel de diepte instelling van de borstels is aan te passen door de zwarte schuifschakelaar aan de zijkant van de machine naar boven te schuiven. In de onderste stand staat de machine in de vrije stand en is de machine vooruit te trekken of duwen en hoe hoger de schakelaar staat hoe meer druk er op de borstels komt en hoe dieper de borstels reinigen. Na het borstelen de vloer dweilen of met een waterzuiger droogzuigen.

Extra Productopties

1 week 96,00

1 dag 32,00

Incl. BTW

Schrob- en boenmachine te gebruiken met een borstel of met pads.