glasbewassing set huren

1 week 60,00
Incl. BTW
1 dag  20,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Productcode
23010

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

halve dag: € 15,-
dag: € 20,-
weekend: € 30,-
week: € 60,-
borg: € 100,-

Halve dag

Halve dag is voor maximaal 4 uur huren en ophalen is in de ochtend om 08:30 uur en terugbrengen voor 12.30 uur of in de middag ophalen om 13:00 uur en terugbrengen voor 17.00 uur.

Weekend

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Instructievideo

https://www.youtube.com/watch?v=gygy543XOUo.

Algemeen

Revolutionair indoor osmose glasbewassing set van Evika. 2 x 70 centimeter steel inclusief microvezel glasmop en vol reservoir met 750 ml osmose of gedemineraliseerd water. De microvezel glasmop moet naar gebruik weer ingeleverd te worden en blijft van SIMA de VerhuurXpert.

Evika Indoor Glasbewassing systeem 2 x 70 cm

  • Efficiënt reinigen ramen ook op lastig bereikbare plaatsen (Arbo)
  • Uitmuntend geschikt voor reinigen metalen en kunststof plafonds
  • Geen gesleep met emmers en een trap
  • Gebruik maken van reinigingsmiddelen is niet nodig
  • Glas droogt streeploos op
  • Hoge mate van tijd- en kosten reductie
  • Eco bewust

Wie wil nou niet efficient, flexibel en snel de ramen reinigen?

Het Evika Indoor Glasbewassing systeem is een innovatief glasbewassing systeem voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Op een gemakkelijke manier kun je met dit Indoor Glasbewassing systeem alle soorten horizontaal en verticaal gelegen glas, ramen en andere gladde oppervlakken aan de binnenkant van een gebouw of woonhuis schoonmaken. Bureaus en kasten die voor het raam staan bemoeilijken vaak het wassen van de ramen. Door de telescopisch uitschuifbare steel is dit niet langer een probleem.

Het Evika Indoor Glasbewassing systeem werkt met een spray-vernevelsysteem. Er kan gebruik gemaakt worden van schoon water. Een beter resultaat wordt verkregen door met osmose of gedeminiraliseerd water te werken. Dit water bevat bijna geen kalk en mineralen en heeft daardoor een beter reinigend vermogen. In combinatie met een speciaal ontwikkelde microvezelpad is het eindresultaat een schoon en streeploos oppervlak.

Deze set bestaat uit

  • Telescopisch verstelbare Indoor glasbewasser 2 x 70 cm
  • Waterreservoir 750 ml
  • 1 microvezel glasmop 26 x 10,5 cm