Introductie nieuwe website

zondag 1 januari 2023

In 2022 zijn wij online gegaan met een nieuwe website en met deze website zijn wij in staat om nog beter onze voorraad te beheren. Verder biedt de website de mogelijkheid om ook eventueel online, via Ideal, vooraf te betalen. Wel verzoeken wij u vriendelijk om vanaf heden zoveel mogelijk via onze website te reserveren, in plaats van telefonisch. Tevens vragen wij u om zich eenmalig opnieuw te registeren zodat bij een volgende reservering u snel, door middel van uw eigen inlog gegevens, kunt reserveren.

Aangezien wij bij het reserveren in de winkel wat meer administratie handelingen moeten verrichten om alles correct in het systeem te zetten, kan het zijn dat onze administratieve handelingen wat weer tijd in beslag nemen dan dat u bij ons gewend bent en daarom zullen wij de komende tijd ook nog met ons oude bonnen systeem blijven werken. Dit om geen wachtrijen in onze winkel te krijgen en om u zo snel mogelijk te  kunnen helpen.

Ook bestaat de mogelijkheid dat wij de komende tijd nog te maken krijgen met dubbelboekingen, omdat de reserveringen in de oude website niet overgezet kunnen worden naar de nieuwe. Indien dit voorkomt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om dit probleem samen met u op te lossen.

Aangezien het een heel traject geweest is om alles over te zetten, kunnen er mogelijk de komende weken nog wat foutjes in het systeem zitten, waardoor een en ander nog niet correct verloopt, maar wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Zijn er zaken die mogelijk anders of beter moeten, of u heeft een foutje ontdekt in deze nieuwe website dan horen wij die graag van u. 

Team SIMA de VerhuurXpert

Terug naar het nieuwsoverzicht