telescoop ladder huren

48,00

1 week

Incl. BTW

16,00

1 dag 

Incl. BTW

telescoop ladder
>
  • telescoop ladder
<

Producteigenschappen

Productcode
19040

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

halve dag: € 12,-
dag: € 16,-
weekend: € 24,-
week: € 48,-
borg: € 50,-

Halve dag

Halve dag is voor maximaal 4 uur huren en ophalen is in de ochtend om 08:30 uur en terugbrengen voor 12.30 uur of in de middag ophalen om 13:00 uur en terugbrengen voor 17.00 uur.

Weekend

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Algemeen

Telescoop ladder 3 meter en met een maximale werkhoogte van 3,80 meter. Ingeklapt is deze ladder 75 cm hoog en 50 cm breed.

Bijzondere kenmerken

* Je vergrendelt de ladder eenvoudig door middel van twee kleine knoppen. Zo pas je de lengte van de ladder aan de situatie aan.
* De ladder is compact in ingetrokken positie maar toch erg sterk en stevig. Je gebruikt hem dus altijd veilig, ook bij grotere hoogtes.
* Dankzij een luchtdempingssysteem knijp je minder met je vingers, waardoor je comfortabel werkt. Daarbij sluit je de ladder                 gecontroleerd dankzij dit systeem.
* De ladder staat op een stevige, dubbele voet met kunststof afwerking. Zo raakt de ladder zelf niet beschadigd en heeft hij meer grip     op de ondergrond.