easy up tent huren

135,00

1 week

Incl. BTW

45,00

1 dag 

Incl. BTW

easy up tent 3 x 3 meter
>
  • easy up tent 3 x 3 meter
<

Producteigenschappen

Productcode
40000

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

dag: € 45,-
weekend: € 67,50
week: € 135,-
borg: € 150,-

Weekend

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Instructievideo

https://www.youtube.com/watch?v=uy-WuCTn8SQ&t=5s

Algemeen

Easy up tent van 3 bij 3 meter grijs, zeer robuust en stabiel met 40 mm dikke staanders met zeshoekprofiel, eventueel inclusief zijwanden waarvan 2 dichte zijwanden en 2 zijwanden met een deur. De tent wordt droog en schoon aangeleverd en moet ook weer droog en schoon ingeleverd worden.

Easy Up Partytent "Professional 40 mm ALU-HEX“ – elegant en stabiel met vier zijwanden

Deze Easy Up partytent is binnen enkele minuten opgebouwd en dankzij de meegeleverde rolkoffer eenvoudig te transporteren en op te bergen. Het lichte, sterke frame is gemaakt van modern 6063-T5 Aluminium en is volgens DIN17611 E2 geborsteld. De poten van het frame zijn 6-kantige/hegaxon buizen en hebben een diameter van ca. 40mm. Extra grote voetplaten, die aan de poten zijn gelast, verhogen de stabiliteit van deze Easy Up. Het weersbestendige dakzeil van 400 g/m² zwaar polyester doek met PVC coating is robuust en biedt bescherming tegen zon en regen. Het is 100% waterdicht en geeft een UV-bescherming tot 80+. De Easy up partytent kan bijvoorbeeld gebruikt worden als ingangsoverkapping, tuinpaviljoen of verkoopstand en is op grond van zijn hoge mobiliteit uitstekend geschikt voor restaurants, beurzen en feesten. In opgevouwen toestand neemt de Easy up partytent weinig plaats in. De meegeleverde zijwanden maken het mogelijk om de Easy Up partytent compleet te sluiten. Duurzame rondboogvenster uit meerdere lagen transparant PVC materiaal geven de partytent een stijlvol, decoratief aanzien en zorgen voor een verlichte, vriendelijke sfeer in de partytent. Afhankelijk van de afmeting van de Easy Up partytent hebben de zijwanden een of meerdere ingangen die d.m.v. ritssluitingen snel te openen en te sluiten zijn. Dankzij het praktische schaarmechanisme laat de Easy up partytent zich in een handomdraai zonder gereedschap opbouwen en afbreken. Het vergrendelen gebeurt met een hoogwaardig kliksysteem. De partytent kan in maar liefst 5 hoogtes worden versteld.