borstel machine huren

1 week 60,00
Incl. BTW
1 dag  20,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Productcode
23015

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

halve dag: € 15,-
dag: € 20,-
weekend: € 30,-
week: € 60,-
borg: € 100,-

Halve dag

Halve dag is voor maximaal 4 uur huren en ophalen is in de ochtend om 08:30 uur en terugbrengen voor 12.30 uur of in de middag ophalen om 13:00 uur en terugbrengen voor 17.00 uur.

Weekend

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Algemeen

Met de elektrische borstel machine kun je zorgvuldig reinigen en onderhouden. Dit gaat van terrassen naar bestratingen (klinkers, tegels, natuursteen, e.a.) naar verschillende houtoppervlakken. Voor het verwijderen van groene aanslag of onkruid op de terrassen en bestratingen is deze machine te ligt en dus niet geschikt.
Daarnaast is het een ideale machine om kunstgras weer in verticale positie te brengen (rechtop te ‘borstelen’) zodat de grasmat er weer als nieuw uitziet.
Werken met de borstel machine is comfortabel en garandeert goede en snelle resultaten. De lange telescopische steel maakt een goede werkhouding mogelijk, zodat je geen rugpijn krijgt. De machine is goed aan het gewicht waardoor je weinig kracht nodig bent om goed resultaat te halen.

De groene borstel is geschikt voor het boenen met water en voor het onderhoud van kunstgras, de rode borstel voor droog aanslag en onkruid verwijderen en de zwarte borstel voor droog onderhoud, bijvoorbeeld zand en bladeren.