bestelbus huren

1 week 455,00
Incl. BTW
1 dag  65,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Productcode
152

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

dag: € 65,-
borg: € 350,-

Bovenstaande huurtarief is inclusief verzekering en schadeverzekering inzittenden en verder zijn de condities bedrijfswagenverhuur van toepassing welke terug te vinden zijn onderaan op onze homepage onder het item "voorwaarden"

Algemeen

Bestelbus Fiat Ducato voorzien van o.a airco, radio, navigatie en trekhaak. Het laadvermogen is ongeveer 11 m3. De maximale maten van de laadruimte zijn, lengte 3120 mm, breedte 1870 mm, breedte tussen de wielkasten 1422 mm en hoogte 1932 mm.

De bestelbus is alleen per dag te huur en dus niet voor meerdere dagen achter elkaar en mag alleen in Nederland gebruikt worden. 

Het voertuig wordt aangeleverd met een volle tank diesel en dient ook weer met een volle tank diesel ingeleverd te worden.

Verder zijn de eerste 100 kilometer per hele huurdag vrij en daarna wordt er € 0,18 (€ 0,15 excl. BTW) per kilometer extra in rekening gebracht.

Voor deze bestelbus moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en de bestuurder moet minimaal 21 jaar zijn en reeds 2 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B.

Deze bestelbus is uitgerust met een trekhaak en 7 polige aansluiting.

Verzekering

Het huurtarief is inclusief verzekering en een schade verzekering inzittenden. Voor elke schade geldt een eigen risico van € 1000,00. Omdat de bedrijfswagen een eigen verplichte verzekering heeft is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze SBD-regeling. Deze SBD-regeling geldt namelijk alleen voor alle machines, gereedschappen, en aanhangwagens welke geen eigen verplichte verzekering hebben.

Extra Productopties

1 week 7,50

1 dag 2,50

Incl. BTW

Sjorbanden set van 2 in diverse afmetingen en met diverse sluitingen.