professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Overige tuinmachines

 • Bladblazer benzine (code 29571) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Bladblazer op benzine (E5 euro loodvrij) geschikt voor het schoon blazen van grote oppervlaktes zoals een tuin.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details
 • Gazonwals 40 liter (code 29500) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Gazonwals 40 cm breed en waar maximaal 40 liter water in kan. Voor het aandrukken van zandgrond de gazonwals voor de helft vullen met water en voor het aandrukken van gras deze helemaal met water vullen.
  Vanaf € 8,00 per dag
  >> bekijk details
 • Gazonwals 60 liter (code 29500) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Gazonwals 60 cm breed en waar maximaal 60 liter water in kan. Voor het aandrukken/walsen van zandgrond de gazonwals voor de helft vullen met water en voor het aandrukken van gras de gazonwals helemaal met water vullen.
  Vanaf € 8,00 per dag
  >> bekijk details
 • Graszodensnijder of grasverwijderaar (code 29561) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Graszodensnijder op benzine (E5 euro loodvrij) voor het verwijderen van het gazon en deze snijdt ze in banen van 30 cm. Deze banen moeten nog wel zelf opgerold worden. De afmetingen van de graszodensnijder zijn 80 x 55 x 110 cm (lengte x breedte x hoogte).
  Vanaf € 55,00 per dag
  >> bekijk details
 • Grondfrees benzine 9 pk. (code 29581) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Grondfrees op benzine (E5 euro loodvrij) met een freesbreedte van 45 cm en die 15 tot 20 cm diep gaat. Deze grondfrees is alleen te gebruiken om zandgrond om te gooien en dus NIET om een (oud) grasveld te frezen.
  Vanaf € 40,00 per dag
  >> bekijk details
 • Kloofmachine voor hout (code 29551) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Kloofmachine 220 Volt voor het splijten van boomstammen of houtblokken. Het hydraulisch mes geeft een drukkracht van 9 ton. Deze kloofmachine weegt 150 kilo en is alleen te vervoeren op een aanhanger of in een bedrijfsbus. Wij verzoeken u om altijd een houtblok mee te nemen zodat wij hier kunnen proberen of het voor uw houtblok werkt.
  Vanaf € 40,00 per dag
  >> bekijk details
 • Onkruidborstelmachine op benzine (code 29595) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Onkruidborstelmachine op benzine (Aspen 4) met een werkbreedte van 50 cm en een gewicht van ongeveer 52 kg, voorzien van 10 staaldraad borstels voor het verwijderen onkruid op bestratingen zoals klinkers.
  Vanaf € 45,00 per dag
  >> bekijk details
 • Takkenversnipperaar (code 29520) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Takkenversnipperaar voor het versnipperen van takken met een dikte van maximaal 2,5 cm.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details
 • Veegmachine benzine (code 29590) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Voor het vegen en sneeuwvrij maken van trottoirs en wegen.
  Vanaf € 35,00 per dag
  >> bekijk details
 • Verticuteermachine benzine (code 29541) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Verticuteermachine op benzine (E5 euro loodvrij) is geschikt voor het verwijderen van dood gras en mos uit het gazon en vooral bij grotere oppervlaktes.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details
 • Verticuteermachine elektrisch (code 29530) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Verticuteermachine elektrisch is geschikt voor het verwijderen van dood gras en mos uit het gazon en vooral bij kleinere oppervlaktes.
  Vanaf € 20,00 per dag
  >> bekijk details
 • Wortelstronken- of stobbefrees benzine (code 29585) Tuinieren, Overige tuinmachines
  Stronken- en wortelfrees op benzine (E5 euro loodvrij) te gebruiken om wortels en boomstronken in en boven de grond weg te frezen. Deze frees wordt alleen verhuurt aan de zakelijke markt waaronder hoveniers en tuinmannen en niet aan de particuliere markt.
  Vanaf € 75,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Bestaande klanten

Nieuws

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen. Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen. Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen. Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen. Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd. Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode. Wij hopen op uw begrip.