Tariefsverhoging

donderdag 14 juli 2022

TARIEFSVERHOGING

SIMA de VerhuurXpert heeft al een tijdje te maken met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrengen, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakomen.

Dat is de reden waarom wij enkele maanden geleden zijn begonnen met het nemen van enkele maatregelen, waaronder het aanscherpen van onze voorwaarden, het verhogen van de borg van sommige duurdere gereedschappen en het vragen van meer borg als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, maar dit heeft helaas nog niet het beoogde resultaat opgeleverd.

Daarom zijn wij begin april 2022 gestart met een heel nieuw reserveringssysteem. Het voordeel van dit systeem is dat wij meer gegevens van klanten nodig hebben om iets te kunnen reserveren, waaronder altijd een naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en een emailadres. Verder moet de klant nog steeds een geldig Nederlands identiteitsbewijs overleggen en daarvan noteren wij nog altijd het documentnummer en in sommige gevallen maken wij een kopie van dit bewijs, die echter meteen na inlevering van het gehuurde weer wordt vernietigd.

Doordat wij nu gebruikt maken van dit nieuwe systeem willen wij onze klanten wel verzoeken om zoveel mogelijk via onze website te gaan reserveren, want het systeem houdt tevens onze voorraad bij en geeft meteen aan of het gehuurde wel of niet beschikbaar is en verder heeft de klant de mogelijkheid om de borg meteen via Ideal te betalen, waardoor de wachttijden in de winkel ook weer korter worden.

Een andere maatregel die wij genomen hebben is dat wij een groot gedeelte van ons assortiment voorzien hebben van een tracker, waardoor alles traceerbaar blijft. U zult daar als klant niets van merken, maar is voor ons wel van groot belang.

Al deze maatregelen kosten natuurlijk geld, maar ook gezien het feit dat alles op dit moment een stuk duurder is geworden hebben wij moeten besluiten om een tariefsverhoging door te voeren. Ondanks deze tariefsverhoging blijven wij natuurlijk nog wel het goedkoopste verhuurbedrijf van Eindhoven.

Wij hopen op uw begrip.                                                                                        

                                                                              

SIMA de VerhuurXpert

Terug naar het nieuwsoverzicht