professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

SIMA  is op 1 augustus 1982 opgericht door Marian en Peter Thomasse vanuit hun woonhuis in Zeelst. Zij zijn begonnen met 1 tapijtreiniger en binnen een half jaar waren het er al 6. Daarna kwamen er steeds meer machines en gereedschappen bij.

Toen hun huis te klein werd konden zij bouwgrond kopen in de Achtse Barrier en in mei 1986 is het bedrijf verhuisd naar de Fransebaan 598 in Eindhoven.

Dit pand was al snel opnieuw te klein en daarom werd er weer een stuk bijgebouwd. In mei 1988 was de nieuwbouw gereed en kon er een verdere uitbreiding van het gereedschap gerealiseerd gaan worden.

Tot 1989 heeft Marian het bedrijf alleen gerund en daarna is Peter er fulltime bijgekomen.

Door de loop van de jaren werd het assortiment steeds verder uitgebreid en ook door de aanschaf van grotere machines en gereedschappen was er weer meer ruimte nodig en vandaar dat in 2000 nog een stuk werd aangebouwd.

Nu na 35 jaar met veel plezier het bedrijf gerund te hebben gaan Marian en Peter met pensioen en wordt het bedrijf voortgezet door Eric Deckers van de VerhuurXpert.

marian peter eric 4

Vanaf 1 augustus 2017 wordt de nieuwe naam SIMA de VerhuurXpert en gaat het bedrijf verhuizen van de Fransebaan 598 naar de Industrieweg 24, maar blijft wel op industrieterrein Achtse Barrier.

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA kun je nu ook terecht voor het huren van bestelbussen. Deze zijn voorzien van airco en voor diverse toepassingen inzetbaar. Een aantal zijn tevens voorzien van een trekhaak. Voor meer informatie kijk onder categorie Hef-hijs-transport onder de subcategorie Transportmiddelen.