professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

De beste periode om de zonnepanelen te reinigen in de maand april, want dan staan de 6 zonnigste maanden nog voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Het jaarlijks schoonmaken levert al snel een extra rendement op van minimaal 5%.

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu zelf een osmose reinigingssysteem huren. 

 Dit osmose reinigingssysteem bestaat uit:

  • Systeem voor demineralisatie van het water inclusief een 6 liter harszak
  • Aluminium telescoopsteel met een maximumlengte tot 6 meter
  • 11 meter waterslang inclusief borstel
  • Aansluitgarnituur en 1,5 meter slang

De werking

Het osmose reinigingssysteem wordt compleet en aangesloten bij u aangeleverd. Wat u alleen nodig hebt is een waterkraan waaraan u een slangkoppeling en de tuinslang kunt bevestigen die aan het osmose reinigingssysteem gekoppeld moet worden.

Het tarief

U kunt het dit systeem huren voor € 25,00 per dag inclusief BTW en een borg van € 150,00.

Nog wat nuttige tips voor het schoonmaken van zonnepanelen

  1. Inspecteer regelmatig de zonnepanelen. Wees vooral alert op dikke vogelpoep. Eén grote klodder op één zonnepaneel kan al voor rendementsverlies zorgen tot 5%.
  2. Reinig de zonnepanelen als de zonnestraling minimaal is, bijvoorbeeld ’s morgens of     ‘s avonds. Zodoende droogt het water niet te snel op en blijven er minder resten achter.
  3. Gebruik geen schuurmiddelen met metaal (Brillo), die tasten namelijk het glas aan, maar ook geen schuurmiddel zoals Cif of schuursponsjes. Dit kan krasjes achterlaten en heeft een negatieve invloed op de prestaties. En gebruik zeker geen hoge drukreiniger. De hoge druk geeft het risico dat er water tussen de cellen en glas komt.
  4. Is uw dak lastig bereikbaar en ziet u vuilresten, neem geen risico’s met het betreden van het dak. Gebruik dan bij voorkeur het osmose reinigingssysteem in combinatie met de aluminium telescoopsteel inclusief borstel van de VerhuurXpert.
  5. Betreed uw schuine dak alleen met een valbeveiliging.

Informatie en reserveren

Voor meer informatie over het osmose reinigingssysteem of voor het reserveren van het systeem, gaat u dan naar onze website www.sima.nl en dan naar reinigen-glasbewassing-outdoor osmose reinigingssysteem met code 5010.

 

Vragen en opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u die melden via de contactpagina van onze website of rechtstreeks via info@sima.nl

Bovenstaande informatie als PDF downloaden


 

 

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu ook terecht voor het huren van doe-het-zelf pakketten. Op dit moment hebben wij een doe-het-zelf pakket ELEKTRO en een doe-het-zelf pakket SANITAIR. In deze pakketten treft u de belangrijkste gereedschappen aan voor het uitvoeren van een bepaalde klus in huis. Wilt u weten wat er in deze pakketten zit, kijk dan onder categorie Gereedschappen en dan onder subcategorie Gereedschap in sets of in het overzicht hieronder.

Lees meer...