professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

 scudo 3 bijgesneden

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u ook terecht voor het huren van een mobiele werkplaats welke is voorzien van een standaard inrichting. De standaard inrichting is verder uit te breiden met alle te huren gereedschappen bij SIMA de VerhuurXpert.

De standaard inrichting van deze mobiele werkplaats bestaat uit:

  • 23-delige gereedschapset basic van Gedore in L-Boxx (code 3001)
  • 230 Volt in werkruimte
  • Bankschroef
  • Altrex telescoopladder met 11 treden
  • Altrex Double Decker huishoudtrap met 5 treden
  • Altrex Giant huishoudtrapje met 2 treden
  • Nat-droog stofzuiger van Karcher

De cabine van het voertuig is voorzien van airco, een 230 Volt aansluiting, een computerstandaard en een vaste aansluiting voor een TomTom 1005.

Tevens is het voertuig voorzien van zwaailichten (flitsers) op zowel de voor- als achterzijde van het voertuig en deze zijn los van elkaar te bedienen.

Ook is het voertuig uitgevoerd met een trekhaak voorzien van een 7-polige aansluiting.

Voor deze mobiele werkplaats moet je in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B.

Op het voertuig zit een wegenwachtdekking alleen voor Nederland en het voertuig mag derhalve ook niet in het buitenland gebruikt worden.

Wilt u alles nog eens rustig bekijken, download dan onderstaande PDF bestanden;

Mobiele werkplaats Fiat Scudo

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen. Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen. Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen. Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen. Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd. Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode. Wij hopen op uw begrip.