bouwdroger huren

65,00

1 week

Incl. BTW

26,00

1 dag 

Incl. BTW

bouwdroger 600 kuub
>
  • bouwdroger 600 kuub
  • bouwdroger 600 kuub
  • bouwdroger 600 kuub
<

Producteigenschappen

Productcode
31126

Omschrijving

Huurtarieven inclusief BTW en de borg

dag: € 26,-
weekend: € 39,00
week: € 65,-
borg: € 150,-

Weekeinde

Weekend is op zaterdagochtend ophalen en terugbrengen op maandagochtend voor 9 uur. Wanneer het gehuurde maandagochtend voor 9 uur wordt teruggebracht dan wordt de huurperiode en het huurtarief aangepast van 2 dagen naar 1,5 dag.

Algemeen

De bouwdroger/luchtontvochtiger heeft een ingebouwde afvoerpomp met een slang van ongeveer 5 meter. Deze pomp zorgt ervoor dat de afvoerwater in een wastafel, afvoerbuis of in een emmer afgevoerd wordt. De slang volledig ontvouwen en vrij leggen van het apparaat zodat het water onbelemmerd door de slang afgevoerd kan worden. Verder mag de slang niet hoger dan 1 meter gelegd worden, want anders loopt het water terug in de pomp. De bouwdroger/ontvochtiger heeft een capaciteit van 600 kuub en is bruikbaar voor ruimtes tot maximaal 210 m2, zoals een huiskamer met een open keuken. De bouwdroger heeft een formaat van 40 x 50 x 90 cm (b x l x h) en mag alleen in een geveerd voertuig vervoerd worden. Verder is de bouwdroger robuust vormgegeven machine, voorzien van grote wielen dus makkelijk verrijdbaar en zorgt ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid wordt verlaagd waardoor het teveel aan vocht in bouwmaterialen, vloeren en stucwerk sneller kan verdampen. De bouwdroger heeft een externe waterslang waaronder een emmer of een metselkuip geplaatst moet worden, die regelmatig leeg gemaakt moet worden. Indien deze bouwdroger liggend vervoerd wordt, moet deze eerst een half rechtop/staand geplaatst worden alvorens deze aan te zetten.

LET OP: Een bouwdroger mag alleen in ruimtes gebruikt worden waar de temperatuur tussen de 16 en 22 graden ligt. Onder de 16 graden werkt de bouwdroger niet en boven de 22 graden bestaat de kans op scheuren.