professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

 NIEUW IN HET VERHUURASSORTIMENT:

31400

mobiele airconditioning met een koelcapaciteit van 3,5 kW en geschikt voor ruimtes tot 120 m3 of 50 m2, vanaf € 60,00 per week.

Voor tarieven en informatie kijk op deze website bij categorie "Verwarmen-drogen-koelen" onder het item "airconditioning".

MEDEDELING:

WIJ ZIJN GEWOON OPEN

Beste klant,

Bij SIMA de VerhuurXpert heeft gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Ondanks dat de Nederlandse regering aangescherpte maatregelen heeft afgekondigd in verband met coronavirus COVID-19 blijven wij nog wel gewoon open.

Wij vragen onze klanten de richtlijnen van het RIVM te respecteren en verzoeken om bij klachten gewoon thuis te blijven.

Wel hebben wij een aantal extra maatregelen genomen on verdere verspreiding van het virus te voorkomen, te weten:

* betaling bij voorkeur via pin

* geen handen schudden

* houden gepaste afstand van elkaar zo'n 1,5 meter

* maximaal 2 klanten tegelijk binnen

* bij contante betaling legt u het geld op de balie en het eventuele wisselgeld kunt u weer oppakken van de balie

Tenslotte blijven wij de richtlijnen volgen, wat inhoudt dat bovenstaande ieder moment kan wijzigen. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte

AANGEPASTE VOORWAARDEN:

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen.

Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen.

Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen.

Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen

Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd.

Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode.

Wij hopen op uw begrip.                                                                                        

SIMA de VerhuurXpert

NIEUWE PRIJSLIJST VAN JUNI 2020:

Als u op deze link klikt heeft u de mogelijkheid om de nieuwe prijslijst van juni 2020 als PDF bestand te openen en daarna uit te printen.

SCHADE AFKOOP-, BRAND- EN DIEFSTALREGELING: 

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling. De exacte regeling is terug te vinden op onze website onder het item "voorwaarden" en verder staan deze in onze winkel op de balie.

REINIGEN, REPAREREN EN SLIJTAGE:                                               

De machines en gereedschappen die u bij SIMA de VerhuurXpert huurt zijn schoon en verkeren in een goede staat. Dat betekent dat wij er vanuit gaan, dat u het gehuurde ook weer zo terugbrengt. Is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt om reinigings- en/of reparatiekosten in rekening te brengen. De minimale reinigingskosten die wij in rekening brengen bedraagt € 10,00 per machine of gereedschap. Eventuele reparatiekosten worden per geval achteraf berekend en tot die tijd blijft de reeds betaalde borg zolang in ons bezit.

Voor slijtage aan mee gehuurde diamantbladen en diamantboren worden extra kosten in rekening gebracht, namelijk € 9,00 per 0,1 mm.

Slijpkosten van o.a. kettingen van kettingzagen en beitels worden berekend aan de hand van een eenmalig vast tarief. Voor het slijpen van een ketting vragen wij € 5,00 per ketting en voor het slijpen van een beitel € 6,00 per gebruikte beitel.

VACATURE:

Wij zoeken een onderhoudsmonteur (elektrische) gereedschappen, machines en benzine motoren. Part-time en/of oproepbaar en mag gepensioneerd zijn.

RESERVEREN VIA WEBSITE:

Reserveren kunt u zowel via onze website sima.nl als telefonisch op 040-2429527.

Indien u een reservering doet via de website dan is deze altijd onder voorbehoud, want elke reservering wordt eerst door ons gecheckt en pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt de reservering definitief.

OVERNAME:

Op 1 augustus 2017 zijn de oude eigenaars van SIMA verhuurbedrijf na ruim 35 jaar met pensioen gegaan en is het bedrijf overgenomen door de VerhuurXpert.

Vanaf die datum is de bedrijfsnaam veranderd in...........

                  SIMA VERHUURXPERT LOGO DEF 20 06 2017

SIMA de VerhuurXpert blijft wel op industrieterrein De Achtse Barrier maar is verhuisd van de Fransebaan 598 naar de Industrieweg 24 en zitten nu direct achter Verweij Elektro Hulpdienst B.V..

sima voorzijde met vlaggen

 Alle andere gegevens zoals de website en het telefoonnummer zijn hetzelfde gebleven.

SIMA de VerhuurXpert blijft het adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor het huren van profesioneel gereedschap.

 

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA kun je nu ook terecht voor het huren van bestelbussen. Deze zijn voorzien van airco en voor diverse toepassingen inzetbaar. Een aantal zijn tevens voorzien van een trekhaak. Voor meer informatie kijk onder categorie Hef-hijs-transport onder de subcategorie Transportmiddelen.