professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE:

In verband met vakantie zijn onze openingstijden in de periode van maandag 6 tot met zaterdag 18 september 2021 wat gewijzigd en zijn wij geopend op

maandag van 8.30 tot 12.00 en van 16.00 tot 18.00 uur

dinsdag van 8.30 tot 10.30 en van 16.00 tot 18.00 uur

woensdag dag van 8.30 tot 10.30 en van 16.00 tot 18.00 uur

donderdag van 8.30 tot 10.30 en van 16.00 tot 18.00 uur

vrijdag van 8.30 tot 11.00 en van 15.00 tot 18.00 uur

zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur

WIJ ZIJN WEER HELE DAGEN OPEN!

maar houden ons wel zoveel mogelijk aan de richtlijnen van het RVIM, dus maximaal 2 personen tegelijk in de winkel. Verder verzoeken wij u vriendelijk zoveel van te voren te reserveren.

NIEUWE PRIJSLIJST VANAF JULI 2021 

Wilt u de nieuwe prijslijst vanaf juli 2021 uitdraaien, klik dan ook deze link.

SAMENWERKING MET UWKLUSASSISTENT.NL:

SIMA de VerhuurXpert werkt nu samen met uwklusassistent.nl. 

Uwklusassistent.nl bestaat uit een aantal zelfstandig werkende klusjesmannen die u in hun vrije uurtjes willen helpen met het uitvoeren van kleine klusjes in en om het huis.

Voor meer informatie kijk op deze website bij categorie "diensten" onder het item "uwklusassistent.nl"

AANGEPASTE VOORWAARDEN:

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen.

Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen.

Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen.

Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen

Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd.

Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode.

Wij hopen op uw begrip.                                                                                        

SIMA de VerhuurXpert

SCHADE AFKOOP-, BRAND- EN DIEFSTALREGELING: 

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling. De exacte regeling is terug te vinden op onze website onder het item "voorwaarden" en verder staan deze in onze winkel op de balie.

REINIGEN, REPAREREN EN SLIJTAGE:                                               

De machines en gereedschappen die u bij SIMA de VerhuurXpert huurt zijn schoon en verkeren in een goede staat. Dat betekent dat wij er vanuit gaan, dat u het gehuurde ook weer zo terugbrengt. Is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt om reinigings- en/of reparatiekosten in rekening te brengen. De minimale reinigingskosten die wij in rekening brengen bedraagt € 10,00 per machine of gereedschap. Eventuele reparatiekosten worden per geval achteraf berekend en tot die tijd blijft de reeds betaalde borg zolang in ons bezit.

Voor slijtage aan mee gehuurde diamantbladen en diamantboren worden extra kosten in rekening gebracht, namelijk € 7,50 per 0,1 mm.

Slijpkosten van o.a. kettingen van kettingzagen en beitels worden berekend aan de hand van een eenmalig vast tarief. Voor het slijpen van een ketting vragen wij € 5,00 per ketting en voor het slijpen van een beitel € 6,00 per gebruikte beitel.

VACATURE:

Wij zoeken een baliemedewerker cq onderhoudsmonteur (elektrische) gereedschappen, machines en benzine motoren. Part-time en/of oproepbaar en mag gepensioneerd zijn.

RESERVEREN VIA WEBSITE:

Reserveren kunt u zowel via onze website sima.nl als telefonisch op 040-2429527.

Indien u een reservering doet via de website dan is deze altijd onder voorbehoud, want elke reservering wordt eerst door ons gecheckt en pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt de reservering definitief.

 

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA kun je nu ook terecht voor het huren van bestelbussen. Deze zijn voorzien van airco en voor diverse toepassingen inzetbaar. Een aantal zijn tevens voorzien van een trekhaak. Voor meer informatie kijk onder categorie Hef-hijs-transport onder de subcategorie Transportmiddelen.